Forbes Business Awards 2023

Forbes Business Awards 2023

Furnizorul de carburanţi Artoil din Timişoara estimează pentru acest an o creştere de 10% faţă de 2022, în care compania a raportat o cifră de afaceri de 1,14 miliarde de lei (231,2 milioane de euro). Afacerile Artoil ar putea ajunge în acest an la peste 1,25 miliarde de lei (aproximativ 254 de milioane de euro).

„Mereu am fost deschişi la nou şi am încercat să găsim cele mai bune soluţii în diferitele situaţii cu care ne-am confruntat”, spune Alexandra Bunceanu, care controlează compania, alături de Alex Bunceanu.

Pentru acest an, Artoil și-a propus să investească în continuare în creşterea flotei de distribuţie. Obiectivele companiei sunt de creștere și extindere. Alexandra Bunceanu a integrat în preocupările pentru viitor, pe lângă provocările economice, și evoluţia legislaţiei în ceea ce priveşte reglementarea tranzacţiilor cu produsele energetice şi măsurile de plafonare sau reducere a preţurilor acestora. Atitudinea fondatorilor rămâne optimistă, întrucât flexibilitatea a oferit companiei posibilitatea de a crea noi oportunităţi.

Anul trecut au finalizat implementarea noului soft informatic, au încheiat contracte de colaborare cu noi furnizori şi au menţinut ritmul de creştere al vânzărilor, potrivit Alexandrei Bunceanu.

Dezvoltarea acoperirii teritoriale la nivel național este printre principalele obiective ale companiei, iar alte ținte sunt: creşterea flotei prin achiziția de autocisterne, a portofoliului de clienţi şi a volumelor procesate prin cele două spaţii de depozitare pe care compania le are în vestul şi sud‑estul ţării. În 2020, Artoil a achiziţionat un depozit de produse petroliere cu acces la calea ferată, iar anul următor a început lucrările de restaurare a acestuia. Lucrările de restaurare au fost finalizate, iar depozitul a făcut prima recepţie de marfă pe calea ferată în luna mai a anului trecut.

Articol publicat pe forbes.ro.

Împingem limitele mai departe!

logo art energy alb

Împingem limitele
mai departe!