Artoil devine ArtEnergy

Artoil devine ArtEnergy

Din 15 ianuarie 2022 Artoil devine ArtEnergy. Această schimbare nu este doar o modificare de nume, este un proces de transformare care va consolida angajamentele noastre – dezvoltare sustenabilă şi capacitatea de a oferi la timp și la prețul optim energia de care partenerii noștri au nevoie în fiecare zi.

Despre Artoil

Artoil este unul dintre marii furnizori de produse și servicii din industria combustibililor din România, având o cifră de afaceri în 2021 de 145 milioane de euro și peste 4500 de clienți. Compania are capital integral românesc, sediul central în oraşul Timişoara, o reţea de puncte de lucru naţionale şi a fost înfiinţată în 2012.

De ce facem această transformare?

“Trebuie să încerci necontenit să creşti impactul pozitiv pe care îl aduci în jurul tău.” De la acest gând al fondatorilor Artoil a pornit procesul de transformare a organizaţiei. Momentul ales este strâns legat şi de schimbarea profundă, de amploare globală, prin care trece industria energiei. Ambiţia noastră a fost, încă de la început, aceea de a oferi într-o manieră sustenabilă, la timp și la prețul optim, energia de care partenerii noștri au nevoie în fiecare zi. ArtEnergy va fi cadrul în care vom putea duce la cote şi mai înalte angajamentul nostru. De asemenea, ne dorim să devenim un vector al schimbării la nivel regional, dar şi naţional, iar transformarea ne va ajuta în acest sens.

Despre ArtEnergy

ArtEnergy este o companie românească, cu o echipă plină de viaţă, care oferă acces la energie (combustibili şi electricitate) companiilor şi oamenilor într-o manieră sustenabilă şi optimizată, prin utilizarea celor mai noi tehnologii, investind în oameni şi în inovaţie, pentru a sprijini tranziţia globală spre un viitor verde şi pentru a ajuta economia din România să crească mai rapid. „Împingem limitele mai departe” – sub acest îndemn se organizează totul în cadrul ArtEnergy. Pentru a ne susține viziunea, investim în oameni, optimizăm și inovăm fiecare parte a muncii noastre pentru a putea crea accesul la energia verde atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru companii.

Când?

Din 2022 Artoil devine ArtEnergy. Transformarea este gândită în 3 etape şi va dura 5 ani. Prima etapă este una de consolidare, învăţare şi planificare. Etapa a doua este una a primelor proiecte verzi, iar cea de a treia este etapa în care vom fi pregătiţi să ne asumăm rolul de vector de schimbare în industrie la nivel regional şi naţional.

Cum?

Transformarea în cadrul ArtEnergy porneşte cu oamenii şi continuă cu procesele şi proiectele pe care le finanţăm sau le construim de la zero. Există foarte mare entuziasm şi suntem cu toţii însufleţiţi de gândul de a creşte impactul pozitiv pe care îl aducem ca organizaţie în jurul nostru, împingând limitele mai departe.

Povestea Artoil merge mai departe, cu aceeași echipă, dar cu obiective mai înalte, cu o viziune nouă și cu un nume nou, ArtEnergy.

Împingem limitele mai departe!

Împingem limitele
mai departe!

Lasă un răspuns