Artoil premiat de Topul Național al Firmelor

Artoil premiat de Topul Național al Firmelor

Artoil premiat de Topul Național al Firmelor

Cu mare entuziasm, suntem încântați să vă anunțăm că Artoil a fost premiat, ocupând primul loc în prestigiosul Top Național al Firmelor pentru anul 2023. Acest succes ne umple de recunoștință și mândrie și nu am fi putut să-l atingem fără sprijinul partenerilor și colaboratorilor noștri și eforturile extraordinare ale întregii noastre echipe.

Povestea noastră este una de evoluție constantă și ambiție nemărginită, o călătorie care ne-a propulsat în fruntea industriei noastre. Înapoi privind, nu putem să nu fim încântați de progresele noastre semnificative, care nu ar fi fost posibile fără pasiunea, abilitățile și dedicația fiecărui membru al echipei noastre.

Fiecare departament și fiecare angajat și-a adus contribuția esențială la această performanță excepțională, indiferent că este vorba despre BOCCS, departamentul de vânzări, gestionarea riscurilor, aspecte juridice, finanțe, logistică sau depozit. Fiecare contribuție a avut un rol determinant în acest succes, făcând membrii echipei Artoil adevărații arhitecți ai acestei victorii.

Acest succes confirmă fără dubii că suntem o echipă unită și puternică, plină de viață, pregătită să înfrunte toate obstacolele industriei pentru a sprijini tranziția globală spre un viitor verde și a ajuta economia din România să crească mai rapid. 

Împingem limitele mai departe!

logo art energy alb

Împingem limitele
mai departe!